Haluatko lempeisiin löylyihin vaelluksen tai maastopyöräilyn jälkeen? Kiinnostaako uinti raikkaassa järvessä Vedenjakajareitistöllä? Meiltä löytyy useita saunoja mitä voit vuokrata kohtuulliseen hintaan.

Partaharjun saunat

Partaharjulta löytyy useampia vuokrattavia saunoja:

Toimintakeskuksen läheltä löytyy kaunis hirsinen rantasauna. Iso takkahuone.

Rantahovin rantasauna

Pieni nostalginen, perinteinen, puulämmitteinen sauna Salvos-järven rannalla. Saunalla pieni pukuhuone/oleskelutila ja terassi. Asiakasryhmä huolehtii omatoimisesti saunan lämmittämisestä.

Partahovin sauna

Päärakennuksen, Partahovin, alakerrassa sijaitseva asiakassauna huonemajoittujien ja pienien ryhmien käyttöön. Sisältyy päärakennuksen huonehintaan. Muuten 30 € / h.

Kivilän saunatupa

Erähenkinen, hirsinen sauna ja saunatupa Kivilän leirialueella Salvosjärven rannalla. Päärakennukselta Partahovista on matkaa saunalle noin 500 metriä. Asiakasryhmät huolehtivat itse saunan lämmittämisestä ja tilan jälkisiivouksesta. Vesi on kannettava puulämmitteiselle saunalle.Erinomainen taukopaikka ja tukikohta esimerkiksi retkihenkiseen TYKY-päivään. Kivilän saunatuvan hinta on 70 € / pv.

Yhteystiedot ja varaukset: partaharju(at)partaharju.info ja arkisin klo 8.00 – 16.00 numerosta +358 44 725 4124

Nikkarilan rantasauna

Kukkarojärven rannalla sijaitseva rantasauna on käytössä ympäri vuoden. Tilaa 20 hengelle. Sisällä takka. Ulkona laavu. Hinta 70 € / vrk. Lisätietoja ja varaukset Esko Sinkkonen, Puh. 045 660 1553,

Anola Golf -kentän Kesäravintolan Sauna

Anola Golfin klubirakennuksen eli kesäravintolan yläkerrasta löytyy mainiot kokous- ja saunatilat. Catering onnistuu suoraan alakerran ravintolasta, ja saunoja ja pukuhuoneita on kaksin kappalein. Saunoista isompi vetää jopa 10 henkilöä lauteille, ja pienempi 5-6 henkilöä. Hinta: 200 € / 2h. Varaukset Ravintoloitsija Kimmo Peltoselta, p. 050 571 6837