Haluatko nauttia rauhallisesta mökkilomasta keskellä kauneinta järvi-Suomea? Vai yhdistätkö mielelläsi lomaan tekemistä, joiden yhteydessä pääset tutustumaan lähialueeseen ja luontoon eri tavoin ja erilaisia aktiviteetteja kokeillen?

Monet asiakkaamme ovat antaneet positiivista palautetta VedenjakajaReitistöstä ja Rock and Lake mökeiltä on alle tunnin ajomatka Pieksämäelle. Suosittelemmekin lomasuunnitelmiin käyntiä reitistöllä.

Tasokkaat ja omarantaiset Rock and Lake vuokramökit sekä -huvilat tarjoavat puitteet onnistuneelle lomalle, joko rauhallisesti mökkeilystä nauttien tai aktiiviloman merkeissä. Mökit toimivat hyvänä kiintopisteenä luontoaktiviteettien lomassa. Vuokramökki on helppo ja huokea tapa viettää rantalomaa ja nauttia Suomen järviluonnosta.
Rock and Lake –vuokramökit sijaitsevat Keski-Suomessa ja Etelä-Savossa järvien keskellä. Lähimmät taajamat monipuolisine palveluineen ovat Kangasniemi ja Joutsa sekä kaupungit Pieksämäki, Mikkeli ja Jyväskylä. Palvelut löytyvät siis aivan läheltä, samoin kuin lähipaikkakuntien monipuoliset tapahtumat. 

Mökit ovat vuokrattavissa ympäri vuoden. Suurimpiin mökkeihin mahtuu 11 hengen seurue ja osassa mökkejä on esteetön kulku mökin pihapiirissä ja itse mökissä: myös rollaattorilla ja pyörätuolilla pääsee liikkumaan esteittä.
Rock and Lake-mökkivalikoimasta, johon kuuluu 30 mökkiä, löydät varmasti sopivan sekä sijainniltaan että kooltaan omalle seurueellesi. Mökit ovat hyvin varustettuja ja niiden upea sijainti on monelle lomailijalle ykkösasia.

Millainen voisi olla aktiivinen loma? Rock and Lake mökkiloman yhteyteen voit valita mieleisesi aktiviteetit niiden laajasta valikoimasta: talvella löytyy hienot puitteet esimerkiksi matkaluisteluun, hiihtämiseen, koiravaljakkoajeluun, fat bike-pyöräilyyn tai avantouintiin valmiiksi tehdyn ja sulana pidettävän avannon kera.
Lapsiperheille sopii erityisen hyvin myös potkukelkkailu tai alppi curling-peli, jota voi pelata oman vuokramökin rannassa jäällä.
Välineet eri aktiviteeteille voit varata suoraan Rock and Lake verkkokaupasta joko mökkivarauksen yhteydessä tai paikanpäälle saapuessaan. Sukset, fat bike-pyörät, potkurit ja muut vuokrattavissa olevat välineet toimitetaan vuokraamallesi mökille sovittuna ajankohtana.
Vinkki aktiiviseen ja samalla rentoon talvipäivään: lähde tutustumaan vuokramökkisi ympäristöön matkaluistellen pitkin hyvässä kunnossa pidettyä luistelurataa. Radan reunassa voi mainiosti ajaa myös fat bike-pyörällä tai taittaa matkaa potkukelkalla. Matkan varrella on puucee ja nuotiopaikka eväiden syömistä ja lepotaukoa varten. Matkaa voi taittaa juuri sellaisella vauhdilla ja tauoilla kuin itse haluat.
Mökillä odottaa sauna ja halutessa voi käydä virkistäytymässä avannossa, joka löytyy omasta mökkirannasta valmiiksi tehtynä ja auki pidettynä vaikka koko lomasi ajan. Seuraavalle päivälle voit valita ohjelmaan vaikkapa huskysafarin, jonka myötä nautit lumisista metsämaisemista ja valjakkokoirien riemusta ja innosta niiden valmistautuessa valjakkoajelutukseen.

Kesäaktiviteetteja on myös tarjolla. Kesällä kalastus on suosittu laji ja mökkejä ympäröivistä järvistä tulee hyvät kalasaaliit. Voit varata opastetun kalastusretken tai lähteä narraamaan isoja vonkaleita vuokraveneellä omatoimisesti. Opastettu, esteettömällä veneelle tehty kalastusretki sopii erinomaisesti liikuntarajoitteisille.
Kun haluat kokea ja nähdä upeita maisemia järveltä käsin, melontaretki Kyyveden saaristossa on ehdoton ykkönen tähän.

Kaikkia aktiviteetteja yhdistää yksi ja sama asia, kesällä ja talvella – luonto ja sen kauneudesta nauttiminen ja palvelut tuotuna suoraan vuokraamallesi mökille tai sen välittömään läheisyyteen.
Tästä syystä muutaman päivän pituinen mökkiloma ja siihen valitut mieluisimmat aktiviteetit sopivat erinomaisesti myös yritysten virkistyspäiväksi tai kokoustamiseen. Tiedustele myös ruokatarjonnasta varatessasi yritystapahtumaa mökeillämme.

 

Rock and Lake mökeistä lisää tietoa osoitteesta https://www.rockandlake.com/fi/vuokramokit

Erinomaiset vinkit aktiiviseen lomaan löytyvät osoitteesta https://www.rockandlake.com/fi/aktiiviloma