Kaipaatko yöpaikkaa? Pieksämäen seudulta ja aivan VedenjakajaReitistön ytimestä löytyy useita eri majoitusvaihtoehtoja. Esimerkiksi VedenjakajaReitistön keskuspaikat Partaharju ja Nikkarila tarjoavat molemmat yösijan matkailijoille.

Partaharjun majoitusvaihtoehdot

Partaharjulta löytyy useampia vaihtoehtoja majoittumiseen. Varaustilanne kannattaa tarkistaa etukäteen varsinkin kesälomakaudella, koska Partaharju on erittäin suosittu leirikeskus.

Harjuhovin huoneet

Partaharjun Harjuhovi

Partaharjun Harjuhovin huoneissa on kaksi erillistä sänkyä.

Harjuhovin huoneissa on kaksi erillistä sänkyä ja kaksi työpöytää. Omia lakanoita ei tarvita, sillä liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät huonehintaan. Harjuhovissa on myös kaksi koulutus- ja kokoontumistilaa. Tarkista päivän hinta Partaharjun sivuilta. Alkukesästä 2018 huonehinta oli 75 € / vrk.

Yhteystiedot ja varaukset: partaharju(at)partaharju.info ja arkisin klo 8.00 – 16.00 puhelinnumerosta 044 725 4124.

Nikkarilan majoitusvaihtoehdot

Kukkarojärven reittien lähtöpaikka, Nikkarila, tarjoaa motellitasoista rivitalomajoitusta luonnon helmassa. Nikkarilaa ympäröi kauniit järvet ja kangasmetsämaastot. Nikkarila on vanha metsänvartijakoulu, jonka Matti ja Liisa Koti osti vuonna 2014. Nikkarilasta lähtee monta reittiä esimerkiksi maastopyöräilijöille helppo 8,8 km pituinen kangasmaastopätkä MTB Nikkarila.

Nikkarilassa majoittuminen tapahtuu neljän hengen rivitalohuoneistossa. Hinta kesän 2018 alkupuolella on 30€ / henkilö / yö. Tarkista ajantasainen hinta ja varaustilanne suoraan Nikkarilasta. Lisätietoja ja varaukset: Esko Sinkkonen, puh. 045 660 1553 tai sähköpostitse -> nikkarila.majoitus_at_mattijaliisakoti.com

Pieksämäen muut majoituspaikat

Visit Pieksämäen sivuilta löytyy vielä useita muita majoitusvaihtoehtoja. Tarjolla on muun muassa monia maatilamatkailupaikkoja ja Bed and Breaksfast -paikkoja.

Tarjoatko majoituspalveluja ja haluatko pienen kuvauksen ja yhteystiedot tälle sivulle, ota yhteyttä sähköpostilla vedenjakaja _at_ pieksamakelaiset.fi